show
Akció!

Kókuszos-Csokis Kecsketejes Design Szappan

£4.49

Normál, száraz bőrre ajánlott

Friss kecsketejből készült natúr szappan, kókuszos-csokis illattal, krémes habja, hidratálja és tisztítja a bőrt.

A kecsketejben található vitaminok, ásványi anyagok erősítik a bőr védekezőképességét, védelmet nyújtanak a mély ráncok kialakulása ellen, hiszen regenerálják, simítják, puhává teszik a bőrt.

3 készleten

Category:

Leírás

Az IRINA kézműves szappan manufaktúrában a kecsketejes szappanok mindig friss kecsketejből készülnek (sosem kecsketejporból). A szappan egy natúrkozmetikum mely védi a bőrt a kiszáradástól, egy jótevő, annak érdekében, hogy a tisztítás egyben ápolás is legyen. A kézműves szappanok nem ipari körülmények között és nem is nagy üzemekben készülnek. Mivel készítésük kézzel történik, ezért nem egyforma a méretük, vagy a mintázatuk, csak az összetevőik azonosak.

A bázisolajokon kívül ricinusolajat tartalmaznak, mely jót tesz a száraz, viszkető, hámlásra, kipirosodásra hajlamos bőrnek. Ápolja, hidratálja azt, csökkenti az esetleges gyulladásokat, serkenti a kollagén termelődést.

Színezése természetes hozzávalók (agyag, kakaópor, kávé, fűszernövények, stb.) vagy az ásványi alapú mica színezékkel történik.

Illatosítása 100 %-os illóolaj (a növényekből különböző módon kivont természetes olaj) vagy illatolaj (kifejezetten kozmetikumokhoz előállított illatok) hozzáadásával történik.

A natúr (kecsketejet nem tartalmazó) szappan a választékban jelenleg az Aktív Szenes Szappan, amely desztillált víz felhasználásával készült.

 

Összetevők:

Friss kecsketej, szappanosított kókuszolaj, szappanosított pálmaolaj, szappanosított napraforgóolaj, szappanosított olívaolaj, ricinusolaj, holland kakaópor, kókusz illatolaj

 

Alkalmazása:

Mielőtt szappant használsz, szerezz be egy jó szappantartót, amiből könnyen lecsöpög a víz, így tudod szárazon tartani. Ha vizes marad, könnyebben és gyorsabban elfogy.

A szappant víz alá tartva habosítsd fel, szappanozd be magad, majd öblítsd le. Szembe kerülés esetén, óvatos öblítés vízzel több percen keresztül.

Száraz, hűvös, közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó. Összetevőkkel szemben egyéni érzékenység kialakulhat.

 

Egyedi kézműves termék, méretben, színben minimális eltérések lehetnek. Az ár 1 db szappanra értendő. A fotó illusztráció.

Kiszerelés: 100 g (+/- 10 %)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kókuszos-Csokis Kecsketejes Design Szappan” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük