Kik vagyunk?

Psszt, elárulok valamit. Egy titkos kis üzenet van elrejtve a nevünkben. A Sakers Nest, vagyis a ’Kerecsensólyom Fészke’ magyar származásomra utal, ami büszkeséggel tölt el, és amit szeretnék ápolni.

A kerecsensólyom hazánk nemzeti madara, és egyben belőle fakad a Turul, a hatalmas sólyom-isten mitológiája. A történelem előtti, ősi magyar hit szerint a Turultól származunk mi magyarok mindannyian, és ő jelképezi összetartozásunkat.

Ezek után már biztosan kitaláltad, hogy azt szeretném, ha ez a hely egy kis fészkül szolgálna a magyar alkotóknak. Támogatást és lehetőséget szeretnék nekik nyújtani, hogy kitárják és megmutassák a szárnyukat az Egyesült Királyság-beli, az egyedi hangot és a tehetséget kedvelő embereknek – nemzetiségtől függetlenül.

Végtére is, mindenkinek jár egy kis Magyarország.

Kézművesség
Ezen a honlapon kizárólag kézzel készült termékeket találsz, amit tehetséges és kreatív művészeink készítettek neked. Tehát két dologban biztos lehetsz – az általad választott alkotás szeretettel és szenvedéllyel készült, és nem fogsz találni még egy ugyanolyat.

Alapanyagok
Arra törekszünk, hogy a kézművességnek minél több ágát lefedjük, és folyamatosan bővítsük a bemutatott ágak és alkotások sorát. A felhasznált anyagokat és technológiákat igyekszünk minél színesebb formájukban bemutatni, miközben azok folyamatosan meglepnek és elbűvölnek minket.
Minőség
Az alkotóink büszkeséggel, pontossággal és szenvedéllyel hoznak létre minden műalkotást. Így bármit választasz, elkerülhetetlenül bele fogsz szeretni, amint kézhez kaptad.

 

show